Rasti-Jussit päättivät kauden 2018 palkiten menestyneitä ja ansioituneita urheilijoita ja toimijoita

Suunnistuskausi 2018 on saatu pakettiin ja Rasti-Jussit kokoontuivat suurella joukolla kertaamaan kuluneen vuoden saavutuksia ja palkitsemaan niin urheilijoita kuin aktiivisia toimijoita, joiden työpanos on ollut erityisen mainitsemisen arvoinen.

Huomattavin huomionosoitus annettiin Mauno Näsille. Maunolle myönnettiin Rasti-Jussien kunniajäsenyys pitkästä ja pyyteettömästä ahertamisesta ja toiminnasta seuran hyväksi.

KIITOS MANU!

 

FIN5_raatajat.JPGSisupuukolla palkitut FIN5 ahertajat: Mikko Lähdesmäki, Tommy Lemberg, Teemu Majasaari, Mauno Näsi ja Pertti Luuri sekä kuvasta puuttuvat Jussi Pasanen ja Mika Ketola. 

FIN5-suunnistusviikon aktiiviset toimijat ja ahertajat palkittiin sisupuukoilla. Heille talkootunteja kertyi mittaamaton määrä. Palkitut puolestaan sanoivat, että FIN5 oli yhteinen ponnistus, jossa jokaisen osallistuneen panos oli tärkeä.

 

Vuoden_urheilijat_2018.JPG                           Vuoden 2018 urheilijat: Ida Melender ja Anna Ruokola

Tilaisuudessa palkittiin suuri joukko sm- ja am-kisoissa hienoja tuloksia saavuttaneita nuoria urheilijoita stipendein. Vuoden urheilijan titteli jaettiin Anna Ruokolalle ja Ida Melenderille. Vuoden kehittyjänä palkittiin Saku Helin.

Stipendiaatit_2018.JPG      Sm- ja am-kisa menestyksestä stipendein palkittujen nuorten pääjoukko

Menestystä löytyi myös seuran kokeneemmasta päästä. Eeva-Liisa Korkeakangas palkittiin monista hienoista suorituksista.

Suunnistuskerholaiset ja kisoihin osallistuneet lapset ja nuoret saivat omat muistopalkintonsa. Samalla jaettiin myös 12 vuotiaiden ja sitä nuorempien seuranmestaruuskisojen mitalit. Myös aktiivisimmat iltarastien kävijät saivat omat palkintonsa.

 

Nuoret_palkitut_2018.JPG      Ansioituneet lapset ja nuoret (Huom! Eivätkä tässä kuvassa ole läheskään kaikki palkitut)

Kiitos kaikille seuran toimintaan osallistuneille! 

kuvat: Matti Latvala